Dodano: 2007-07-11 09:25
Zaloba, mianowicie:
KAWA MI SIE SKONCZYŁA, RATUNKU!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-07-11 09:29
Witam wszystkich, moja druga kawa właśnie i kanapka która w końcu była w sprzedaży w tej głupiej Żabce
czy my mamy środę? to jeszcze tylko neicałe 22 godziny pracy w tym tygodniu :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-07-11 12:32
Po dość ciężkim poranku zabieganym rzec można, dostałam lub dorwałam się do kawy, zaparzyłam i się nią delektuje i jakże dobrze się zrobiło od razu. Mała rzecz a jak cieszy :)
Dodano: 2007-07-11 13:08
| HANAHHH napisał(a): |
| Po dość ciężkim poranku zabieganym rzec można, dostałam lub dorwałam się do kawy, zaparzyłam i się nią delektuje i jakże dobrze się zrobiło od razu. Mała rzecz a jak cieszy :) |
Ale masz się dobrze
Ja dzisiaj mam na 15 i będę siedział do 23 :evil: w dodatku jeszcze mam kontrolę dzisiaj :evil: Ehhh kawa już nie będzie tak smakować jak o świeżym poranku czy ciężkim dniu w pracy... :roll:
Pozdrawiam smakoszy :)
Dodano: 2007-07-11 13:38
Allanonie
| Cytat: |
| Ehhh kawa już nie będzie tak smakować jak o świeżym poranku czy ciężkim dniu w pracy... |
A tu się zgadzam w 100% z tobą i życzę wytrwałości w takich dniach !!!
Lecz dzisiejsza kawa była za późno zrobiona i wypita więc coś główka ma mnie nawala... zawsze tak jest gdy jej o stałej porze jej nie wypije-organizm się wtedy buntuje i karze za to hihihi
Dodano: 2007-07-11 16:56
|
Lecz dzisiejsza kawa była za późno zrobiona i wypita więc coś główka ma mnie nawala... zawsze tak jest gdy jej o stałej porze jej nie wypije-organizm się wtedy buntuje i karze za to hihihi |
walcz z organizmem, walcz! :lol: Nie daj by rządziło Tobą "parę kilo mięcha" :twisted:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-07-11 18:36
| Semjan napisał(a): |
| [quote:8107dfe834="HANAHHH"]
Lecz dzisiejsza kawa była za późno zrobiona i wypita więc coś główka ma mnie nawala... zawsze tak jest gdy jej o stałej porze jej nie wypije-organizm się wtedy buntuje i karze za to hihihi |
walcz z organizmem, walcz! :lol: Nie daj by rządziło Tobą "parę kilo mięcha" :twisted:[/quote:8107dfe834]
Jejku już abstrahując od kawy ale z tym mięchem to przesadziłeś!!! :wink: no nie :!:
Dodano: 2007-07-11 18:42
| [quote:d4efcc73c6="Semjan"][quote:d4efcc73c6="HANAHHH"]
walcz z organizmem, walcz! :lol: Nie daj by rządziło Tobą "parę kilo mięcha" :twisted:[/quote:d4efcc73c6]
Jejku już abstrahując od kawy ale z tym mięchem to przesadziłeś!!! :wink: no nie :!:[/quote:d4efcc73c6]
eeeee tam 8) .....ale fakt, to nie masarnia tylko kawiarnia :lol:
no to jak?.., po malusiej kawusi? ja stawiam
Dodano: 2007-07-11 18:45
| Cytat: |
| no to jak?.., po malusiej kawusi? ja stawiam |
Zgoda jedna mała kawusia, lecz gdy nie zasnę będziesz mi towarzyszył na Dp w porze nocnej ???
Ps.No właśnie to jest kawiarenka nie masarnia !!!
Dodano: 2007-07-11 19:32
Spoko....służę towarzystwem :)
Dodano: 2007-07-11 20:24
| Spoko....służę towarzystwem :) |
Więc w razie tej potrzeby będę się zgłaszać pukać i walić do skrzynki czy forum heh :wink:
Dodano: 2007-07-11 20:39
| [quote:3dfee507bf="Semjan"]Spoko....służę towarzystwem :) |
Więc w razie tej potrzeby będę się zgłaszać pukać i walić do skrzynki czy forum heh :wink:[/quote:3dfee507bf]
a proszę bardzo! :lol: Niosę właśnie tacę z gorącą pachnącą, świeżo zmieloną kawą w malutkiej filiżance special for you. :twisted:
Dodano: 2007-07-11 22:39
| [quote:12f72b0f1c="HANAHHH"][quote:12f72b0f1c="Semjan"]Spoko....służę towarzystwem :) |
Więc w razie tej potrzeby będę się zgłaszać pukać i walić do skrzynki czy forum heh :wink:[/quote:12f72b0f1c]
a proszę bardzo! :lol: Niosę właśnie tacę z gorącą pachnącą, świeżo zmieloną kawą w malutkiej filiżance special for you. :twisted:[/quote:12f72b0f1c]
Hmmmm cóż...zapach tej kawusi nawet poczułam, taca , filiżanka hm...brzmi kusząco :wink:
Teraz poważnie--> wieczorna kawa słabiutka coś była, bo na nogach ledwo stoję wiec dobranoc życzę wszystkim i miłych kolorowych ....
:D [/quote]
Dodano: 2007-07-12 05:24
Kurde, nie wiem czemu, ale jakos codziennie rano gdy siadam w mojej firmie przed kompikiem z poranna kawusia, jakos tak automatycznie właczam ten temat na forum... Tak mi sie automatycznie łapa tu własnie poklikujeXD
Dodano: 2007-07-12 07:42
Semjan, jak tam humorek? Już alrajt? :)
Serdecznie pozdrawiam znad kubełka kawy :twisted:
Dodano: 2007-07-12 07:43
Witajcie drogie Selene i Minawi - widze, ze dzis same tutaj urzedujecie, Semjanek widocznie nie zdarzyl sie napic kawy bo zasnal
Ja z kolei wrocilem dzis o 3 nad ranem z FETY i zaliczam drugiego gwozdzia na firmowym biurku, czasem zdąze sie jeszcze "zlapac" (czyt. oprzec) nosem za kubek espresso
Cos czuje, ze dzis ciezki dzien mnie czeka, a w sumie jeszcze bede tak "cierpial"
do poniedzialku bo FETA do niedzieli trwa.
P.S. Tak patrze, ze chyba Semjan z kawosza kelnerem nam sie zrobil i nadskakuje naszej Hanahhh
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-07-12 08:44
witam was ranne ptaszki :twisted: ja juz zdarzyłam wypic kawusie o 6stej, pierwsze kroki w biurze kieruje do zalogowania sie w systemie, potem do czajniczka i kubeczka :wink: teraz dla odmiany siedze nad kubkiem z zielona herbata; zdazyłam juz wypic 2 kawy:) Jestem wkurzona, bo ktos mi podpier**lił łyzeczke! :evil: jak znajde to wykastruje :twisted:
Semjan prawdopodobnie albo zaspał do pracy, albo jest bardzo zajety :wink:
(stuka kubkiem w monitor) wasze zdrowie, drodzy workerzy, w moim przypadku Mitarbeiterzy :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-07-12 09:39
Właśnie, co jest z Semjanem? 8O
Kurde, czuję, że kawa no.3 sie szykuje...dziś pogoda jak w listopadzie...a lato bywa czasem niegorące...
Dodano: 2007-07-12 09:57
| minawi napisał(a): |
| dziś pogoda jak w listopadzie...a lato bywa czasem niegorące... |
I dobrze bo slonca nie znosze. Poza tym wczoraj moglem w koncu wygrzebac z szafy swoj ulubiony szal, co mnie cieszy niezmiernie(diabelsko zimno nad morzem).
Choc jest jeden minus tej pogody - spac mi sie chce nawet wtedy kiedy klade sie o przyzwoitej porze... Dlatego kolejna kawusia sie parzy... Przez to wszystko wpadne w kolejny nalog, jakbym mial ich malo
No, ale w koncu na cos trzeba zejsc
Kasia mozesz dodac moje kolejne wiersze, ktore wisza juz kilka dni? prosze Ciebie bo chyba panny H. nie ma ostatnimi czasy. Sciskam - przyjacielsko oczywiscie
Dodano: 2007-07-12 10:05
No jakbym przyszła w moim szalu do pracy dziś to ludzie by mieli ubaw - gruby i wełniany szal w lipcu :idea: :!:
ok, polukam na te wiersze, co się z panną H. dzieje to ja nie mam pojęcia...
Dodano: 2007-07-12 10:18
| minawi napisał(a): |
| No jakbym przyszła w moim szalu do pracy dziś to ludzie by mieli ubaw - gruby i wełniany szal w lipcu :idea: :!:
|
A w moim przypadku gruby, dluuuugi, welniany szal na nikim wrazenia CHYBA
nie robi... Mało tego - chyba zostane kreatorem dziwnej mody
- dzis dziewczyny takze w szalach przyszly i stwierdzily, ze nadawalbym sie do roli kreatora :lol:
Kawka sie zaparzyla tak wiec Twoje zdrowie panno K.
Dziekuje
Dodano: 2007-07-12 10:48
Za chwile do pracy i tam będę się do minimum 0 kisić :| Kawka albo sypana- cholernie mocna
ale najczęściej i najchętniej rozpuszczalna (mocna) rozpuszczana w zimnym mleku, do tego nieco cukru i koniecznie 50 ml Amaretto :) mniam mniam :)
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.
Dodano: 2007-07-12 11:10 Zmieniono: 2007-07-12 11:20
:arrow: dla zainteresowanych :!: moim zniknięciem.
Jestem, znalazłem się. Kawę wypiłem, owszem i nawet nie jedną. Niestety dzis rano okazało się, że padła mi karta sieciowa. Nie mogłem zrobić nic by dostać się w neta :/ ale nasz informatyk sprawnie mi pomógł i....jestem :twisted:
Widzę, że temacik się rozwija, miłe towarzystwo zagląda do Klubu kawoszy i powiem..., że cieszy mnie to bardzo, bo tak jak Selene69 również, pierwsze co robię po zalogowaniu się na DP to właśnie odwiedzam ten pokoik....z kawą w łapce :)
:arrow: Minawi.
Humorek taki sobie. Myśle, że wczoraj przegadaliśmy temat i wszystko gra, nieprawdaż? :D
:arrow: Dottore
Coś Ty taki zgryźliwiec ?? :lol:
Pokelnerzyć lubię miłym Paniom i nie widzę w tym nic zdrożnego Kolego! :lol: Jako właściciel haha tematu muszę dbać o gości :]
Dr Kreator?...hmmm...chyba Kremator
<wiem wiem...złosliwiec...ze mnie :wink: >
:arrow: HANAHHH
cała przyjemność po mojej stronie.
Stawiam kawę dla WSZYSTKICH!
Dodano: 2007-07-12 11:13
|
Stawiam kawę dla WSZYSTKICH! |
Na Castle Party Ci o tym przy pomnę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-07-12 11:15
A proszę bardzo 8) tak wielu w klubie smakoszy nas nie ma !!!! :lol: